İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akşemsettin Ortaokulu

WEB https://ibbaksemsettinortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İBB Akşemsettin Ortaokulu 5. Etap 1. Kısım Başak Mah. Yunus Emre Cad. No. 22 Başakşehir / İstanbul
VİZYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına saygılı, demokrasiye inanan, katılımcı, vatana ve millete yararlı bireyler yetiştirmek için, en verimli şekilde eğitim ve öğretim faaliyeti gerçekleştirmek için VARIZ.
MİSYON : Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : 09.00-15.15
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Başakşehir metro, Başakşehir metrokent ve Başakşehir 1.2.4. ve 5. etaplara giden bütün otobüsler, Yenibosna´dan minibüsle okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : (1 km)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :